Östergårdsskolan Äger!

Idag var fröken extra stolt över er, inte bara för era enastående presentationer, men också för en hel rad andra saker. Här kommer en del:

1. ALLA elever var på plats 2 minuter innan klockan slog 9, det visar ert engagemang och entusiasm!

2. Samtliga elever satt och lyssnade intresserat under alla presentationer. Både fotografen,  journalisten och Carl Fredrik var mycket imponerad över den respekt ni visade för varandra.

3. Alla vågade stå framme på ”scen” och ta del av presentationerna. En del i gruppen sa lite mer, andra lite mindre. Några i gruppen hade illustrerat, några hade arbetat med powerpoint, några hade fotograferat. Ni hade verkligen hittat ALLAS styrkor och utnyttjat dessa till max- det är en av anledningarna till varför det blev så lyckat!

4. Ni talade övertygande, högt och tydligt och jag är så grymt imponerad, speciellt av er elever som inte bott i Sverige så lång tid och som ändå vågar stå och redovisa högt inför en politiker och press!

5. Ert självförtroende lyste igenom och även om jag vet att en del av er tyckte det var lite nervöst och läskigt så gjorde ni det!!!! Ni vann över er egen nervositet – det är stort!

Jag är så glad att jag får vara er lärare och det finns inget yrke i hela världen jag hellre skulle vilja ha än just SO-lärare på Östergårdsskolan! Och ni kunde ju själva läsa vad Carl Fredrik skrev på sin blogg idag – Östergårdsskolan äger! Kan inte annat än att hålla med 🙂

Här kommer efterlängtade bilder, tack Jörgen Alström på Hallandsposten! Håll utkik i Hallandsposten också – ni kan räkna med ett häftigt reportage med ER som huvudpersoner!

bildRedo41Redo21 Redo121Redo151Redo31

Annonser

En reaktion på ”Östergårdsskolan Äger!

  1. Vilket fantastiskt arbete ni gjort och vilken inspiration för andra elever och lärare! Härligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s